GSM rookmelder: partnership Ei Electronics en Mobeye

Onlangs zijn Hemmink en Mobeye, fabrikant van GSM alarm- en beveiligingsproducten, een partnership aangegaan. Zowel Mobeye als Ei Electronics hebben veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het partnership bekrachtigt dit.

Elkaar versterken
Beide bedrijven hebben unieke producten: Mobeye met haar GSM module en Hemmink met de Ei rookmelders. Door samen te werken versterken zij elkaars producten en brengen zij elkaars unieke producten onder de aandacht.

GSM module met Ei rookmelder
Mobeye past haar slimme low-power GSM technologie toe in de 10-jaars lithium rookmelder van Ei Electronics (type Ei 650C). De sensor in deze GSM rookmelder waarschuwt bij rook met een lokale sirene en geeft een GSM melding naar de gewenste telefoonnummers.

Koppelen van rookmelders: meer veiligheid
Ei rookmelders kunnen gekoppeld worden met andere rook- of hittemelders. Door het plaatsen van een Ei RF module (type Ei 605MRF) in de sokkelvoet kunnen tot 12 melders draadloos gekoppeld worden. Zo kan 1 GSM module met de andere Ei melders samen een groot object bewaken. Dat betekent meer veiligheid!

Bekijk en koop de melder hier

Bekijk hier de productfolder

www.mobeye.nl

Over de schrijver
Onze redactie is verantwoordelijk voor de inhoud van de Ei Electronics website. Zij voegen met regelmaat kennisartikelen, blogs en videos toe. Heb jij een vraag die je beantwoord wilt zien worden in een artikel? Neem dan contact met ons op
Onderwerpen
GSM module Rookmelder

Reacties zijn gesloten.