De voordelen van 10-jaars lithium batterijen

Vooral voor instanties die rookmelders in beheer hebben, zoals woningbouwverenigingen en VVE’s, is minimaal onderhoud van belang. Dan bieden de Ei Electronics melders met 10-jaars lithium batterijen veel voordelen.

Lithium batterijen hoeven tijdens de technische levensduur van de melder (10 jaar) nooit vervangen te worden. Niet de batterij maar de complete melder wordt na 10 jaar vervangen. De installateur heeft dus 10 jaar lang geen omkijken naar deze melders.

Voordelen melders met lithium batterijen

  • Lange levensduur
  • Complete melder pas na 10 jaar vervangen

10 jaar zorgeloze veiligheid
De rookmelders uit de Ei 650 serie, de multisensor melder Ei 2110e en de koolmonoxidemelders Ei 208W en Ei 208DW (met display) zijn voorzien van 10-jaar lithium batterijen: 10 jaar lang zorgeloze veiligheid.

Meer over Ei Electronics
Ei Electronics is marktleider en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van brandveiligheid. De draadloos koppelbare rook-, hitte- en koolmonoxidemelders en accessoires worden door het merendeel van de e-installateurs als zeer betrouwbaar ervaren.

Over de schrijver
Onze redactie is verantwoordelijk voor de inhoud van de Ei Electronics website. Zij voegen met regelmaat kennisartikelen, blogs en videos toe. Heb jij een vraag die je beantwoord wilt zien worden in een artikel? Neem dan contact met ons op
Onderwerpen

Reacties zijn gesloten.

Van dezelfde categorie