Hoe koppel ik zonder problemen meer dan 12 rookmelders?

Wanneer je rookmelders moet koppelen door projectering of ten behoeve van voldoende geluidsdruk, en ook nog te maken hebt met een situatie waarbij bedrade koppeling niet mogelijk is (zoals bij renovatie, studentenpanden, woning met praktijkruimte of luxe woningbouw), dan helpt Ei Electronics je uit de brand met draadloos (RF) koppelbare melders en draagt ze bij aan het verhogen van de bewonersveiligheid!

De techniek van Ei Electronics is reeds lang bewezen en de melders zijn door de specifieke productietechnologie en uitgebreide testprocedures van een hoog kwalitatief niveau. Want we vinden bewonersveiligheid heel belangrijk. Wat we ook belangrijk vinden is jouw tevredenheid over onze producten.

Dat is de reden dat we even aandacht vragen voor het volgende:

Technisch kun je met Ei Electronics tot 30 rookmelders draadloos koppelen. Echter: het draadloos koppelen van grotere aantallenvraagt wel enige extra expertise en we adviseren je om daarin de samenwerking met Hemmink  op te zoeken. Wil je meer dan 12 rookmelders koppelen, neem dan contact op met Luuk Hekman  per tel. 038 4698 233 of per mail: l.hekman@hemmink.nl. Hij zal je van gedegen advies voorzien en je wellicht een maatwerkoplossing kunnen bieden.

Voorbeeld
Een mooi voorbeeld van deze samenwerking is een studentenpand aan de Americalaan in Utrecht, waar Morrenhof-Jansen uit Dalfsen een gebouw  met  3 bouwlagen en  4 vleugels  van 230V melders voorzag (40 melders per vleugel!). Kijk hier voor meer informatie over dit project.

Meer informatie over het koppelen van melders vind je hier.

Over de schrijver
Onderwerpen
RF Rookmelder

Reacties zijn gesloten.

Van dezelfde categorie