Kwaliteit in iedere vezel van de organisatie

✔ Productie

Kwaliteit vind je terug in iedere vezel van onze organisatie. Dit begint bij het productieproces, dat plaatsvindt in onze fabriek in Ierland. Uniek is dat wij onze producten zelf produceren en ontwikkelen. Het proces is gecertificeerd volgens de internationale standaarden BS EN ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 en OHSAS 18001:2007.

✔ Testen

Jij moet kunnen vertrouwen op onze melders. Daarom is de wettelijke norm (EN 14604) slechts ons vertrekpunt. Omdat wij jou échte veiligheid willen kunnen garanderen, gaan wij verder dan dat. De sensoren, die het hart van het product vormen, worden individueel gekalibreerd in echt rook of gas. Daarnaast wordt ieder product, voordat het de fabriek verlaat, minimaal drie keer getest.

✔ Vernieuwing

Kies je voor een Ei Electronics melder, dan kun je rekenen op vernieuwende functies. Bij het ontwikkelen en produceren van onze melders maken we gebruik van de nieuwste technologieën. Dankzij 3D CAD en PCB design software kan ons team 3D designs snel printen, testen en evalueren. De producten zelf zijn voorzien van de nieuwste innovaties: van cloudtoepassing of het opvragen van data.


✔ Samenwerking

Ei Electronics zoekt de samenwerking op met partners die hetzelfde doel hebben: jouw veiligheid borgen. Daarom is Hemmink dé kennispartner op het gebied van brand- en koolmonoxideveiligheid voor installateurs en woningcorporaties.

Wij helpen je graag verder!

Brandveiligheid is complex en brengt veel vraagstukken met zich mee. Ons team met experts helpt je graag verder.

Contact
Stel je vraag