Kwalitatieve brandveiligheidsproducten

De producten en oplossingen van Ei Electronics kenmerken zich door een zeer hoge kwaliteit. Onze producten worden getest en goedgekeurd volgens de EN 14604 norm. Dit is slechts het startpunt. De sensoren, die het hart van het product vormen, worden individueel gekalibreerd in echt rook of gas. Voordat een product onze fabriek in Ierland verlaat, wordt ieder product tot wel drie keer getest.

Klaar voor de toekomst

Ontwikkeling en productie van onze producten vindt uitsluitend plaats in onze eigen fabriek in Ierland. Onze gespecialiseerde professionals zijn continu bezig met het conceptualiseren en realiseren van nieuwe innovatieve producten. Onze producten zijn dan ook vervaardigd met toepassing van de nieuwste technologieën. Dankzij 3D CAD en PCB design software kan ons team 3D designs snel printen. Het prototype kan daardoor worden getest en geëvalueerd met datgene wat de markt vraagt. Dit verticaal geïntegreerde productieproces stelt ons dus in staat om flexibel in te spelen op verschillende marktbehoeften. Ook de producten zelf zijn voorzien van de nieuwste innovaties. Denk daarbij aan cloudtoepassing of het opvragen van data. Kortom: onze melders zijn klaar voor de toekomst!

Kwaliteit in elk deel van de organisatie

In elk onderdeel van onze bedrijfsstructuur is veiligheid de basis. Elke fase in ons productieproces wordt beheerd. Het is gecertificeerd volgens de internationale standaarden BS EN ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 en OHSAS 18001:2007. Ook voor bevoorrading en levering gelden strikte procedures voor kwaliteit, omgeving, gezondheid en veiligheid. De kwaliteitsfilosofie zit in elk deel van onze organisatie.

Wij helpen je graag verder!

Brandveiligheid is complex en brengt veel vraagstukken met zich mee. Ons team met experts helpt je graag verder.

Contact
Stel je vraag