Kwaliteit is de basis voor betrouwbaarheid

Als het gaat om brand- en koolmonoxideveiligheid wil je er blind op kunnen vertrouwen dat een melder tijdig in alarm gaat als er gevaar dreigt. Ook moet je erop kunnen rekenen dat een melder geen vals alarm geeft en vrij is van storingen. Ei Electronics weet als geen ander hoe belangrijk dit is.

Kwaliteit ver boven de norm

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn geen loze begrippen voor Ei Electronics. De kwaliteit van de Ei Electronics producten ligt dan ook ver boven de wettelijke norm. Goed werkende rookmelders zijn immers van levensbelang.

Iedere melder wordt 3x individueel getest

Het testen van melders is een onmisbaar element in het productieproces van Ei Electronics. Vanzelfsprekend zijn de Ei Electronics melders getest en goedgekeurd volgens de Europese regelgeving (EN14604). Daarnaast test Ei Electronics ieder product individueel tot wel drie keer toe. Elke sensor wordt gekalibreerd in echte gas- en brandomstandigheden. Daarnaast heeft iedere sensor een lage responstijd. Zo kan Ei Electronics verzekeren dat iedere melder die de fabriek verlaat tijdig alarm geeft bij gevaar.

Bekijk de video waarin het kwaliteitsproces uitgelegd wordt.

 

Schaalbaar en uit voorraad leverbaar

Kies je voor een melder van Ei Electronics, dan kies je voor een betrouwbare melder, zowel in kwaliteit als in levertijd. De meeste melders zijn op ieder moment uit voorraad leverbaar. Bovendien heeft Ei Electronics de capaciteit om flexibel om te gaan met fluctuaties in productie.

Kennis is vereist voor optimale veiligheid

Kwalitatieve producten vormen de basis voor een brandveilige leefomgeving. Maar wanneer producten niet op de juiste plek of manier worden geïnstalleerd en onderhouden, komt veiligheid al snel in het nauw. Om een echt veilige omgeving te realiseren, is specialistische kennis nodig. Hemmink is jouw partner op het gebied van brandveiligheid, projectering en training. In zowel simpele als complexe situaties denken we mee hoe we optimale veiligheid kunnen bieden. Bekijk hoe we in de Keten van Brandveiligheid samen de beste oplossing voor jouw situatie kunnen bepalen.

Zeer laag uitvalpercentage bij Ei146 melder

De melders van Ei Electronics hebben een zeer laag uitvalpercentage: slechts 0,029% bij de Ei146 rookmelder, een percentage dat bijna te verwaarlozen is. Faalkosten, onder andere extra serviceritten van monteurs, kunnen een behoorlijke kostenpost worden bij een bedrijf. Met de melders van Ei Electronics ben je verzekerd van kwaliteit en kun je flink besparen op faalkosten.

Over de schrijver
Onze redactie is verantwoordelijk voor de inhoud van de Ei Electronics website. Zij voegen met regelmaat kennisartikelen, blogs en videos toe. Heb jij een vraag die je beantwoord wilt zien worden in een artikel? Neem dan contact met ons op
Onderwerpen
Wil je meer weten over wat wij voor jou als installateur kunnen betekenen?
+31 038 469 8200

Reacties zijn gesloten.

Van dezelfde categorie