Zorgeloze brandveiligheid

Voor het realiseren van een veilige woning heb je oplossingen nodig waar je van op aan kunt. Het laatste waar je op zit te wachten, is dat bewoners last hebben van onnodig piepende melders. Ook wil je niet oneindig veel onderhoudsbeurten hoeven plannen of steeds klachten ontvangen van bewoners door storingen. De producten van Ei Electronics zijn daarvoor de oplossing. Dankzij de toepassing van de nieuwste technologieën vergen onze melders weinig onderhoud. En kies je voor een melder met AudioLINK of SmartLINK, dan weet je van elke melder alles wat je maar nodig hebt om een brandveilige omgeving te garanderen. Denk daarbij aan de plek waarop de melder is geïnstalleerd, wanneer de melder voor het laatst is schoongemaakt en getest en wanneer hij vervangen moet worden. Installeer je onze producten, dan ben je verzekerd van een veilige omgeving. Dát is zorgeloze brandveiligheid!  

Kwaliteit als basis voor betrouwbaarheid

Om betrouwbaarheid te kunnen bieden, zijn kwalitatieve brandveiligheidsproducten nodig. Samen met Ei Electronics zetten wij onze passie in om de beste melders te ontwikkelen. De wettelijk gestelde kwaliteitseisen zijn daar slechts de start van. Onze producten gaan alleen de markt op als ze voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen. Om dit te borgen wordt elke melder meerdere keren getest in onze fabriek. De snelle responstijd van de melders zorgt er daarnaast voor dat bewoners vroegtijdig worden gewaarschuwd bij dreigend gevaar. Alleen op deze manier kunnen wij erop vertrouwen dat onze producten jouw bewoners echte veiligheid bieden.  

Kennis is vereist voor optimale veiligheid

Vanzelfsprekend zijn onderhoudsarme en kwalitatieve producten de basis voor een brandveilige leefomgeving. Maar wanneer producten niet op de juiste plek of manier worden geïnstalleerd en onderhouden, komt veiligheid al snel in het nauw. Om jouw bewoners te voorzien van een echt veilige omgeving is specialistische kennis nodig. Hemmink is jouw partner op het gebied van brandveiligheid, projectering en training. In zowel simpele als complexe situaties denken we mee hoe we voor jouw bewoners optimale veiligheid kunnen bieden. Samen met jou bepalen we de beste oplossing voor jouw situatie.