Brandveiligheid begint bij kennis

Je wilt er als woningcorporatie op kunnen vertrouwen dat een veiligheidsproduct altijd goed werkt. Kwaliteit is daarom vereist. Daarmee ben je alleen nog niet verzekerd dat een woning werkelijk brandveilig ís. Want ook al kies je voor de beste melder, echte brandveiligheid is veel meer dan een goede melder.

Wanneer je jouw bewoners zorgeloze veiligheid wilt bieden, is een partner met kennis van installatie en onderhoud onmisbaar. Zelfs het kleinste gebrek in installatie of onderhoud kan brandveiligheid al in het nauw drijven. Vergeet daarnaast ook bewustwording van bewoners niet. De juiste kennis is de basis voor zorgeloze brandveiligheid. Brandveiligheid begint daarom bij Hemmink.

Ontdek de keten van brandveiligheid

Kostenbesparing op lange termijn

De tijd waarin kosten alleen berekend werden op basis van de aanschafprijs, is voorbij. Het overkoepelende thema ‘Total Cost of Ownership’ (TCO) wint ook aan populariteit onder woningcorporaties. Door naast de aanschafprijs ook de kosten op lange termijn in kaart te brengen, ontstaat een realistischer beeld van het totale kostenplaatje.

Meer over Total Cost of Ownership
Bereken je kostenbesparing
TCO temp

Deze calculator is nog in aanbouw. We helpen je graag verder telefonisch verder

038-4698200

Zijn jouw bewoners veilig voor koolmonoxide?

De gevaren van koolmonoxide liggen constant op de loer of zijn zelfs al sluipend actief. Door structurele problemen in het CV-systeem is de kans op een koolmonoxidevergiftiging groot. Toch lijkt het besef nog niet groot genoeg. Hoe kan het dat preventie op deze sluipmoordenaar anno nu en zoveel doden later, niet voldoende prioriteit lijkt te hebben bij beleidsmakers en -bewakers? En belangrijker nog: hoe zorgen we dat het wél onder de aandacht komt?

Klik hier om meer te lezen

Neem gerust contact op als woningcorporatie

Naar contactformulier

Of vul het contactformulier in