Aedes kennisevent 2018, was jij er ook bij?

Voor het eerst organiseerden Aedes en Hemmink op 8 november 2018 een kennisevent over rook- en koolmonoxideveiligheid voor woningcorporaties. 25 woningcorporaties hebben dit Aedes event bezocht. Een mooie opkomst!

Kennisoverdracht en kennisdeling
De middag stond in het teken van kennisoverdracht en kennisdeling. Er was een goede interactie met het publiek; over en weer werd kennis gedeeld. De gevarieerde bijdragen van woningcorporaties, een installateur, een expert van de brandweer en Hemmink werden zeer gewaardeerd.

Aedes kennisevent 8-11-18

Ook jouw corporatie kan zorgen voor echte veiligheid van huurders

Rookmelders en koolmonoxidemelders spelen een belangrijke rol bij woningcorporaties en zijn onmisbaar voor de veiligheid van jouw huurders.  Wil je weten hoe andere woningcorporaties hiermee omgaan? Vraag dan het gratis rapport aan via onderstaande button.

Rapport aanvragen

 

Over de schrijver
Richard adviseert elke woningcorporatie graag over brand- en koolmonoxideveiligheid. Wil je weten hoe je jouw huurders kunt beschermen tegen brand en koolmonoxide? Bel of mail Richard!
Onderwerpen
Koolmonoxide
Wil je nog eens doorpraten over dit thema en bespreken welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact op met Richard Kamans, adviseur woningcorporaties
tel. 06-57296281 of r.kamans@hemmink.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *