Rookmelders kiezen, wat doe je wanneer?

Per 1 juli 2022 zijn rookmelders niet meer alleen verplicht in nieuwbouwwoningen, maar ook in bestaande bouw. Dat betekent dat je als woningcorporatie of installateur de komende periode voor een flinke klus staat.

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste melders kiest en daarmee voldoet aan de wet- en regelgeving en de aangescherpte zorgplicht? Bekijk deze tijdlijn en kom erachter waar je begint en rekening mee moet houden.


Hemmink, kennispartner voor woningcorporaties, verhuurders en installateurs

Als partij met tientallen jaren ervaring op het gebied van brand- en koolmonoxideveiligheid is Hemmink dé kennispartner voor woningcorporaties, verhuurders en installateurs.

Wil je als woningcorporatie of verhuurder advies over het opstellen van beleid, hulp bij de projectering of het uitdenken van mogelijke scenario’s? Of wil je als installateur een training volgen of kun je hulp gebruiken bij de selectie van de juiste rookmelders? Neem dan contact met ons op.

Over de schrijver
Onze redactie is verantwoordelijk voor de inhoud van de Ei Electronics website. Zij voegen met regelmaat kennisartikelen, blogs en videos toe. Heb jij een vraag die je beantwoord wilt zien worden in een artikel? Neem dan contact met ons op
Onderwerpen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *