Nieuwe multisensor melder maakt Ei 160E serie compleet

Naast de Ei 166e rookmelder en de Ei 164e hittemelder introduceert Ei Electronics nu de Ei 2110e multisensor melder. Met deze unieke melder is de Evolution serie nu compleet. Alle melders in deze serie zijn voorzien van 10-jaars lithium batterijen: 10 jaar lang geen omkijken naar de batterij.

RF-module in de melder
Bij alle nieuwe Ei 160E melders is de RF functionaliteit geïntegreerd in de melder zelf in plaats van in de sokkelvoet. U klikt eenvoudig de RF-module in de daarvoor bestemde ruimte in de melder. Op deze manier is de melder draadloos koppelbaar, zonder dat een extra dikke sokkelvoet benodigd is.

Nieuw! Ei 2110e multisensormelder
De multisensor melder 2110E is de topper onder de rookmelders en de meest veiligste melder voor alle typen brand. Deze melder detecteert namelijk zowel rook als een toename van de temperatuur, waardoor de melder nóg sneller reageert. De ideale melder voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals vides, hoge plafonds of trappenhuizen. Uniek aan deze melder is de stofcompensatie, deze functie compenseert de gevoeligheid voor stof waardoor de kans op vals alarm door stof veel kleiner is. Hierdoor is minder onderhoud nodig: de melder hoeft slechts 1x per 3 jaar te worden uitgezogen.

Kenmerken Evolution serie:

  • Modern en compact design
  • RF-module in de melder i.p.v. in sokkelvoet
  • Nog sneller monteren door verbeterde sokkelvoet
  • Future-proof
  • Verbeterde rooksensor
  • Bewezen betrouwbaar

AudioLINK app
Met de AudioLINK app voor smartphones kan de installateur heel gemakkelijk diverse informatie over het onderhoud van een melder bekijken. Bijvoorbeeld wanneer er voor het laatst een alarm is geweest, informatie over batterijniveau, etc.

 

Over de schrijver
Onderwerpen
AudioLINK RF

Reacties zijn gesloten.

Van dezelfde categorie