De beste melders: storingsvrij en met een lange levensduur

Als installateur wil je ervan op aan kunnen dat geplaatste melders hun werk goed uitvoeren. Dit begint bij kwaliteit. Ei Electronics levert de beste rook-, brand- en koolmonoxidemelders zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Onze melders zijn storingsvrij en hebben een lange levensduur. Zo zorg jij voor tevreden klanten op korte én lange termijn.

De beste oplossing voor jouw situatie

Wat oplossingen betreft, zijn er tal van mogelijkheden. Denk aan het bedraad of juist draadloos koppelen van melders. En sommige situaties vereisen bijvoorbeeld selectief ingeleerde melders voor een zo hoog mogelijke veiligheid. De vraag is: welke oplossing is het beste voor jouw situatie en voldoet daarnaast aan de NEN 2555 norm? Of het nu gaat om een ogenschijnlijk simpel of juist complex vraagstuk, Hemmink denkt graag met jou mee. Als kennispartner op het gebied van brandveiligheid staan we klaar voor advies en het maken van een projectering.

Eenvoudig te monteren

Daarnaast wil je als installateur de melders zo eenvoudig mogelijk kunnen plaatsen. Onze Easi-fit sokkels maken dit mogelijk. De sokkel is makkelijk te monteren op elke gewenste plek. Zit de montagesokkel eenmaal vast, dan klik je de melder er met gemak in. Is er een melder aan vervanging toe? Geen probleem! Het Easi-fit systeem is universeel. Zo kun je zonder gedoe een nieuwe melder plaatsen.