Projectering

Kwaliteit is belangrijk, maar brandveiligheid is veel meer dan een hoogwaardig product. Voor optimale brandveiligheid is kennis nodig. Producten moeten op de juiste plek en manier worden geïnstalleerd, willen ze veiligheid garanderen. Hemmink helpt jou door middel van projectering te bepalen hoe een veilig gebouw eruit moet zien, om zo de meest betrouwbare brandveiligheid te bereiken.

Meer over projectering

Ei Electronics: de beste keuze voor installateurs

sentiment_very_satisfied
Zorgeloos

Storingen, vals alarm en onderhoudsintensieve melders zijn verleden tijd. Met de producten van Ei Electronics ben jij verzekerd van tevreden klanten, ook op de lange termijn.

security
Veilig & Betrouwbaar

Bij brand is het van levensbelang dat tijdig alarm wordt geslagen. Een betrouwbare melder zorgt ervoor dat de bewoner op tijd kan vluchten. Dankzij de hoge kwaliteitseisen die wij aan onze producten stellen, bied jij jouw klanten een veilige leefomgeving.

Installatiegemak

Zeker bij grote projecten, wil je als installateur gebruik maken van producten die makkelijk en snel te installeren zijn. Daar hebben wij over nagedacht. Dankzij Easi-fit zijn de producten van Ei Electronics voorzien van alle installatiegemak.

Kennispartner

Veiligheid begint bij de juiste toepassing van producten. Hemmink is jouw kennis- en sparringpartner op het gebied van brandveiligheid. We denken met je mee bij simpele én ingewikkelde vraagstukken.

Waarom zou ik melders koppelen?

Bij dreigend brand- of koolmonoxidegevaar telt iedere seconde. Het koppelen van melders zorgt ervoor dat de vluchttijd wordt verlengd. Het koppelen van melders biedt niet alleen meer veiligheid voor bewoners, maar is vanuit het bouwbesluit zelfs verplicht gesteld voor nieuwe woningen. Wil je meer lezen over het koppelen van melders? Lees dan snel verder op deze pagina.

Lees meer